Bananpandekager uden hvedemel

Bananpandekager uden hvedemel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

SyltningRet : Syltning - Pandekager

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Den hvedeintolerante

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 dl.kogte brune lange ris
3 æg
3 dl.boghvedemel
1 tsk.kanel
0.5 tsk.kardemomme
2 mosede bananer
0.5-1 dl.sojamælk med eller uden vaniljesmag
 
Opskrift:
Bananer moses og røres sammen med æggene, herefter blandes denne våde blanding sammen med alle de øvrige ingredienser.

Risene kan være både nykogte eller rester fra dagen før, mængden kan justeres efter ønske.

Sojamælken tilsættes/udelades som ved almindelige pandekager, efter konsistens.

Dejen skal være tyk og lidt sej i det. Lidt mere end en spiseskefuld dej, giver en fin, lille amerikansk pandekagestørrelse.

Tips:

Den originale opskrift findes i bogen "Kernesund Mad".
Dette er min egen version af den! Pandekagerne bliver hurtigt brune på panden, så når olien er varm, og de lægges på, kan man ikke gå fra dem. De skal ikke have særligt længe på panden, især ikke hvis risene er varme når de tilsættes dejen.

Smager rigtigt godt med peanutbutter, syltetøj, sukker på. Gode som eftermiddagssnack eller som dessert med is til.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Bananpandekager

karakterer:
Opskriften er vist 26522 gange,
og udskrevet 203 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu