Flødestuvede kartofler med sylte og rødbeder

Flødestuvede kartofler med sylte og rødbeder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Flødestuvede kartofler med sylte og rødbeder, billede 4 Flødestuvede kartofler med sylte og rødbeder, billede 1 Flødestuvede kartofler med sylte og rødbeder, billede 2 Flødestuvede kartofler med sylte og rødbeder, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.kogte kartofler
 
25 g.smør
1 spsk.hvedemel
5 dl.fløde
1 tsk.salt
0.25 tsk.peber, hvid
 
300 g.sylte
 rødbeder
 sennep
 
Opskrift:
Smelt smørret, tilsæt melet og pisk godt. Hæld fløden i opbagningen lidt ad gangen under stadig piskning. Lad saucen koge i ca. 5 minutter, pisk i saucen så den ikke klumper.

Er saucen for tyk tilsættes lidt vand.

Tilsæt kartoflerne i skiver eller kvarte og smag til med salt og peber.

Serveres med sylte, rødbeder og sennep.





karakterer:
Opskriften er vist 21950 gange,
og udskrevet 197 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu