Zuleikakage
Indsendt af : Rikke Hansen Indsendt : Red : |
|
|
Mandelbund
Ovnen tændes på 175 grader. En springform smøres godt og drysses med rasp. Mandlerne blendes med sukkeret til de er findelte. Hviderne piskes stive og det hele blandes. Dejen hældes i en form og bages 25-30 min. Afkøles inden cremen hældes over. Creme Husblasen udblødes i koldt vand i 5 min. Æggeblommer, sukker og vaniljesukker piskes godt sammen. Kaffefløden bringes i kog, hældes op i æggemassen. Det hele hældes tilbage i gryden varmes op til det jævner, men må ikke koge. Husblasen vrides op af vandet, røres i cremen sammen med smørret. Cremen afkøles, tilsættes flødeskum og bredes over mandelbunden, når den er næsten stiv. Mandlerne skoldes, smuttes, flækkes på langs i tynde flager, og ristes gyldne i lidt smør. Kagen bliver bedst hvis den bages dagen før. Desserten skal serveres køleskabskold. Tips: Kan se at flere har efterspurgt opskriften - så her er den så. |
|
Opskriften er vist 8465 gange,
og udskrevet 166 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne