Bygotto
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sauter det finthakkede løg i olien et par minutter.
Tilsæt perlebyggen og sauter igen et par minutter.
Tilsæt hvidvin og vand og lad det småkoge Rør tit i gryden. Tilsæt løbende vand og vin til byggrynene er møre, og det har en grødet konsistens 15-20 minutter. Tilsæt flødeskum og parmesan, rør rundt og server. |
|
Opskriften er vist 13140 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Grethe K - 2012-11-06 13:19:06 Måske ser det ikke tiltalende ud, men det smager fantastisk. Pips - 2009-02-18 07:56:31 Hmm, nu og da var det måske bedre and undlade billeder - ser ikke tiltalende ud :-/ |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne