Flødestuvede kartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt smørret, tilsæt melet og pisk godt. Hæld fløden i opbagningen lidt ad gangen under stadig piskning. Lad saucen koge i ca. 5 minutter, pisk i saucen så den ikke klumper.
Er saucen for tyk tilsættes lidt vand. Tilsæt kartoflerne i skiver eller kvarte og smag til med salt og peber. Hakket persille eller dild kan tilsættes stuvningen sammen med kartoflerne. Tips: Dette er ikke flødekartofler og skal spises direkte fra gryden. |
|
Opskriften er vist 60359 gange,
og udskrevet 608 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (17 stemmer) |
|
Kommentarer egekjær - 2016-10-25 16:05:28 Jeg plejer at give det en smule sennep, lidt sukker og lidt eddike - så bliver der lidt mere smag og det kan jeg godt lide |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne