Kalvehakketournedos med kartoffeltimbaler
Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød Indsendt : Red : |
|
|
Del kødet i 6 og form det til høje bøffer. Krydr dem rundt i siderne med salt og peber. Skær skinkeskiverne igennem på langs og bind en strimmel om hver bøf med en bomuldstråd. Brun dem på begge sider i det meget varme smør og tag dem over på et fad. Kom fonden i panden sammen med champignoner og fløde og lad det koge igennem nogle minutter. Kom bøfferne i og lad dem simre svagt i saucen ca. 4 min. på hver side.
Mos de varme, kogte kartofler og pisk æggene i. Pisk godt, inden osten piskes i sammen med smørret. Smag til med salt og rigeligt med peber. Smør 6 små kokotter (skåle) og fordel halvdelen af mosen i, herpå fordeles spinaten, og fløden hældes over. Løft let med en gaffel, så fløden trænger ind i spinaten. Luk med den resterende kartoffelmos. Bag kokotterne i ovnen på næstnederste rille ved 160 grader i ca. 40 min. Servér retten straks |
|
Opskriften er vist 14806 gange,
og udskrevet 420 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne