Sprængt oksespidsbryst til pålæg
Hovedingrediens : Oksekød - Oksespidsbryst Kilde : Bjørn Kok Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Spidsbrystet lægges i rigeligt frisk vand og bringes i kog. Gryden skummes, og der smages på vandet, smager det ikke så salt kan der tilsættes salt, men det er normalt ikke nødvendigt. Koger 3-4 timer.
Kødet tages op og køles af gerne natten over i køleskab inden det skæres i tynde skiver. |
|
Opskriften er vist 46739 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (8 stemmer) |
|
Kommentarer St - 2019-02-01 16:22:08 Hvorfor står der ikke, hvordan man sprænger kødet. Det er så nemt og bare lidt forarbejde, har man nem til weekenden anonym - 2018-11-25 09:50:50 Sprængningen mangler Rikke - 2015-10-30 14:30:36 Det er nok fordi kødet er sprængt i forvejen! fatti - 2011-02-20 16:13:36 Der er da godt nok ikke meget sprængning i denne opskrift, skulle overskriften ikke have været,kog kød |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne