Sprængt oksespidsbryst til pålæg

Sprængt oksespidsbryst til pålæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Oksekød - Oksespidsbryst

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :     
Sprængt oksespidsbryst til pålæg, billede 4 Sprængt oksespidsbryst til pålæg, billede 1 Sprængt oksespidsbryst til pålæg, billede 2 Sprængt oksespidsbryst til pålæg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.sprængt oksespidsbryst
 
 rigeligt vand
 evt.salt
 
Opskrift:
Spidsbrystet lægges i rigeligt frisk vand og bringes i kog. Gryden skummes, og der smages på vandet, smager det ikke så salt kan der tilsættes salt, men det er normalt ikke nødvendigt. Koger 3-4 timer.

Kødet tages op og køles af gerne natten over i køleskab inden det skæres i tynde skiver.





karakterer:
Opskriften er vist 46739 gange,
og udskrevet 224 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-02-01 16:22:08
Hvorfor står der ikke, hvordan man sprænger kødet. Det er så nemt og bare lidt forarbejde, har man nem til weekenden

  -   2018-11-25 09:50:50
Sprængningen mangler

  -   2015-10-30 14:30:36
Det er nok fordi kødet er sprængt i forvejen!

  -   2011-02-20 16:13:36
Der er da godt nok ikke meget sprængning i denne opskrift, skulle overskriften ikke have været,kog kød