Flødestuvet hvidkål 02
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Den rensede kål deles i fire dele. Stokken fjernes. Kålen snittes og koges i letsaltet vand.
Kålen hældes i en sigte og dryppes af. Smelt smør i en gryde rør mel i til en afbagning tilsæt kogevand og fløde, pisk imens karftigt. Kog sovsen igennem 5 minuter ved jævn varme. Tilsæt den afdryppede kål og smag til med salt, peber og muskat. |
|
Opskriften er vist 53533 gange,
og udskrevet 1209 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Monalisa - 2011-12-21 19:03:29 Ja der er nu mange måder at lave stuvet hvidkål på , kan jeg se herinde...og selvfølgelig har i jo lov at lade jer inspirere , det er vel det som er meningen,,,hvis du vil have ALT nedskrevet i mindste detalje! så var det måske ikke her du Knud, skal finde opskrifter ! nej KØB dig en god gammeldags koge bog,,,en af den slags hvor man skriver hvordan du får varme i dit komfur, eller hvad du ellers bruger ..og lad vi andre nørder få inspiration mvh. Monalisa Anders - 2011-12-16 16:51:45 Knud: slap nu liiiige lidt af! Det er tilladt at tjekke sin kål og ta' den af blusset når den er kogt mør! Ja, nogen gange må man ta' sig til hovedet ;o) knud - 2011-05-24 16:08:56 det er sgu da ikke nogen opskrift , hvor lang tid skal kålen koge ??? ja man må da tage sig til hovedet !!! Julie - 2011-02-21 16:28:22 Kan man bruge letmælk istedet for fløde? Anja - 2010-12-02 19:23:14 Nogle siger at den skal stå og små-koge i en time.. Trille - 2010-03-16 16:54:22 Kål koger normalt til de er klare og møre. Afprøver opskriften i aften ;) kesse - 2010-02-27 14:54:59 de skal koge mellem 7 og 10 min. Kea - 2010-01-20 15:59:10 Hvor længe skal kålen kåge?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne