Mantu Dumplings
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Indsendt : Red : |
|
|
varm olien i en pande.
Tilsæt løg og svits til de er gennemsigtige.
Tilsæt hvidløg og kød og svits indtil kødet er brunet og skilt ad
Tilsæt koriander og chili og steg i 20 minutter, tilsæt kun lige vand nok til at det ikke koger fast, helst ingenting.
Lad kødblandingen køle lidt af. Læg en tsk. af kødblandingen på et stykke wonton wrappers Fold dejen ved at tage de to modsatte hjørner og forsegl dem med våde finger. Dette gentages med de andre hjørner hvilket skaber en pæn pakke. Placer mantu i et dampkogeapparat og kog i 30 minutter. Lav en sauce ved at røre yoghurt og hvidløg sammen Dæk bunden af et stort fad med yoghurtsaucen og dæk så med mantupakkerne, stabel dem oven på hinanden Lidt yoghurtsauce kan hældes over og lidt hakket lam på toppen sammen med mynteblade. Tips: Retten skulle stamme fra Afghanistan, men wontons mener jeg er kinesiske, og der findes en opskrift på wontondej her klik her og kinesiske wontons frituresteges, her ser det ud til at de skal dampes eller måske koges ? |
|
Opskriften er vist 13136 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Mig - 2009-06-15 20:16:31 DE Skal Dampes.. Og forresten de stammer fra Afghanistan |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne