Flødestuvede porrer

Flødestuvede porrer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Flødestuvede porrer, billede 4 Flødestuvede porrer, billede 1 Flødestuvede porrer, billede 2 Flødestuvede porrer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Sauce:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
evt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Opskrift:
Porrerne renses, skæres i grove stykker og koges, ca. 8 minutter.

Smelt smør i en lille gryde, rør mel i til en afbagning, tilsæt fløden og pisk imens kraftigt over svag varme. Kog sovsen igennem 5 minutter ved svag varme.

Kom de kogte porrer i og smag til med salt og peber.

Drys evt. persille over til pynt.





karakterer:
Opskriften er vist 40007 gange,
og udskrevet 457 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9007 (2144 kcal)
KJ pr. Pers. 2251 (536 kcal)
Vægt ialt 934 gram
Vægt pr. Pers. 233 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 964 KJ (229 kcal)
Protein 2.1 gram
Fedt 22.7 gram
Kulhydrat 5.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-11-27 00:28:28
rigtig god til hamburgerryg.

  -   2012-11-16 08:19:04
15/11-12 Meget nem - og god med ristede skinketern i.