Syltede Chilli 02
Hovedingrediens : Grøntsager - Chili Indsendt af : yamyam Indsendt : Red : |
|
|
Flæk chilierne og skrab kernerne ud. Kom dem i en gryde og hæld kogende vand over. Lad dem trække cirka fem minutter.
Kom chilierne, peberkorn,laurbærblade, korianderfrø og salt i et glas. Kog sukker og eddike sammen, til sukkeret er opløst. Lad det køle af og hæld det i chiliglasset. Sæt de syltede chili på køl i cirka 10 dage inden servering. Serveres som tilbehør til både kolde og varme retter. |
|
Opskriften er vist 22499 gange,
og udskrevet 908 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-10-15 09:43:16 Held vandet over chillierne :-) Plejer at dele dem i fire dele på langs. Frøene kasseres eller gemmes til at så næste sæson..... anne marie - 2009-10-05 14:13:25 Er det frøene eller chillierne der skal i hældes kogende vand over? Skal frøene kasseres? yamyam - 2008-09-05 10:24:25 Jeg vil lige bemærke at det er værd at bruge lidt ekstra energi på lagen, den kan nemlig bruges til en masse når chilierne er spist, eks. er gullerodsrellish lavet med en god chililage helt fantastisk. - ca. 600 gr gulerødder skrællet og revet (eller hakket) - 400 gr. løg (skået i små stykker) - 2 dl chililage - 1 dl hvidvinseddike (hvor meget chilieddike og hvor meget hvidvinseddike er en smagssag). - 200 gr. sukker - 2 spsk. salt Det hele blandes og koges ved svag varme i ca. 45 min. Koges UDEN LÅG til det meste af væsken er fordampet. Kan bruges på samme måde som eks. remoulade eller hvor man gerne vil have lidt surt til. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne