Sprængt kalvetunge til pålæg
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvetunge Kilde : Bjørn Kok Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tungen lægges i rigeligt frisk vand og bringes i kog.
Gryden skummes, og der smages på vandet, smager det ikke så salt kan der tilsættes salt, men det er normalt ikke nødvendigt.
Koge 1½-2 timer.
Når tungen er kølet let af så fjernes det yderste skind (tungen flås). Tungen lægges på køl til den er helt afkølet, evt. til næste dag. Skæres i tynde skiver til pålæg. |
|
Opskriften er vist 46827 gange,
og udskrevet 276 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-09-16 19:50:42 Tungen på billedet har desværre ikke ligget længe nok i sprænglagen, derfor de lidt grå farver, den skulle have været lyserød hele vejen igennem. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne