Bønnebøffer med krydderurter
Hovedingrediens : Bælgplanter - Bønner Indsendt af : Celine Indsendt : |
|
|
1. Kom bønnerne i en skål og mas dem. Kom det ene piskede æg i skålen og pisk sammen.
2. Rør forårsløg, persille og mozzarella i. Smag til med salt og peber. 3. Form blandingen til 8 bøffer, flad dem lidt ud med håndfladen. Dyp dem i det andet æg samt brødkrummerne/raspen. Fordel dem på en smurt bageplade og dryp dem med olie. 4. Steg dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i 10-15 minutter, til de er gyldne og brandvarme. Lad dem køle lidt af. |
|
Opskriften er vist 10232 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Celine - 2008-11-20 18:36:49 De er gode med ris og karrysauce |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne