Rensdyrryg
Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Rensdyr - Ren Indsendt af : Suustu Petersen Indsendt : Red : |
|
|
rens rensdyrryggen, evt. snit ridser hvis der er talg på. smør ryggen ind med tyttebær kom salt og peber samt timian oven på og kom baconskiver på. kom det i et fad med lidt vand.
steges i ovnen i ca 1 time pr. kilo på ca 170 grader. Serveres med kartoffelbåde og waldorfsalat, evt. med brunt sovs og tyttebærsyltetøj samt surt som asie. |
|
Opskriften er vist 18696 gange,
og udskrevet 417 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-09-22 15:02:53 kan også købes i det grøndlandske hus, Umanakvej, Aalborg SØ anonym - 2010-07-17 11:24:22 retten er grønlandsk, og rensdyrryg kan købes hos Arctic Shop, Christianshavn. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne