Brombærmamelade - Brombær mamelade
Hovedingrediens : Bær - Brombær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De rene, skyllede bær koges under låg sammen med vand og citronsaft i ca. 10 minutter. Det skal safte, og bærrene skal skifte farve.
Sukkeret drysses i, og blandingen koges i yderligere 10 minutter. Melatin og 2 tsk. sukker blandes grundigt og drysses i gryden under omrøring. Marmeladen koges yderligere et par minutter, skummes af og hældes på små, skoldede glas, der er skyllet i Atamon. Når marmeladen er kølet af, bindes glassene til og stilles koldt. |
|
Opskriften er vist 41683 gange,
og udskrevet 830 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer birthe - 2018-08-20 08:25:32 meget god opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne