Svampe i rødvinssauce a la mor

Svampe i rødvinssauce a la mor , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mr.Escobar

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 glasRødvin
1 kopfløde
 bacon to pakker fra købmand - finthakket
 svampe efter valg (f.eks. champignon)
 salt
 peber
 
Opskrift:
Det er ganske let:
Rist din bacon på panden, til den er sprød og mørk. Læg så dine udvalgte svampe på (bacon bliver på panden), f.eks. champignon, eller hvordan man nu skriver det :). De skal så lige steges igennem til de er gennem varme og har en flot, mørk farve udenpå.

Så hælder man rødvinen i, og så fløden. Smag til med salt og peber, og sørg for at det er gennemvarmt det hele.

Server som supplement til f.eks. en god oksesteg eller mørbrad med kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 9580 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu