Svampe i rødvinssauce a la mor
Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe Indsendt af : Mr.Escobar Indsendt : Red : |
|
|
Det er ganske let:
Rist din bacon på panden, til den er sprød og mørk. Læg så dine udvalgte svampe på (bacon bliver på panden), f.eks. champignon, eller hvordan man nu skriver det :). De skal så lige steges igennem til de er gennem varme og har en flot, mørk farve udenpå. Så hælder man rødvinen i, og så fløden. Smag til med salt og peber, og sørg for at det er gennemvarmt det hele. Server som supplement til f.eks. en god oksesteg eller mørbrad med kartofler. |
|
Opskriften er vist 9580 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne