Kalveboller i kørvel
Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød Indsendt : |
|
|
Rør hakket kød sejt med salt og peber. Rør mel og æg i og rør derefter mælken i lidt ad gangen. Farsen må gerne hvile 1 time, før bollerne koges.
Bring en gryde med letsaltet vand i kog. Form bollerne med en spiseske og kom dem i vandet, som nu ikke må koge for kraftigt. Efter ca. 15 minutter - når kalvebollerne kommer op til overfladen - er de færdige.
Skrab kartofterne og kog dem i letsaltet vand i ca. 20 minutter.
Grønsagsblanding: Nip enderne af bønnerne. Skrab gulerødderne og skær dem i mindre stykker. Smelt smør i en gryde, drys hvedemel i og pisk det til en sammenhængende masse. Pisk så kogelagen fra bollerne i. Lad saucen koge igennem nogle minutter. Tilsæt gulerødderne og et par minutter efter bønnerne, som koger møre ca. 5 minutter. Tilsæt herefter kalveboller og kørvelblade. Retten må herefter ikke koge. Smag til med salt og peber og server. |
|
Opskriften er vist 7744 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne