Appelsintrifli med råcreme
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Råcreme:
Pisk æggeblommer og flormelis tykt og skummende. Skrab kornene af den flækkede vaniljestang og kom dem i. Pisk fløden stiv og vend den i æggemassen umiddelbart før servering. Råcremen kan smages til med citron- eller appelsinsaft, hedvin, likør eller spiritus. Vend makroner i Cointreau eller anden appelsinlikør, bræk dem lidt i stykker og læg halvdelen af dem i bunden af fire portionsglas, eller knus makronerne i glassene og stænk med likør. Skær skrællen af appelsinerne og skær fileterne af ved at skære ned langs den hvide hinde. Læg appelsinfileterne oven på makronerne. Læg den sidste halvdel af makronerne over og slut af med råcreme. Pynt med lidt appelsinfiletter på toppen. Tips: En mindre "fed" råcreme kan laves af 4 æggeblommer og halvt ymer og halvt piskefløde. Opskriften i øvrigt er uændret. |
|
Opskriften er vist 67658 gange,
og udskrevet 1816 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Anni - 2021-04-24 12:43:04 Skal prøves i aften. Glæder mig til at smage den🤗 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne