Salat af butterbeans og balsamicosvampe
Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe Indsendt af : Louise Indsendt : Red : |
|
|
Bønnerne udblødes (natten over) og koges efter anvisningen på pakken. Efter kogning hældes vandet fra og drypper af.
Steg svampene på en hed pande. I det øjeblik væsken fra svampene er forsvundet tilsættes eddiken. Når svampene har opsuget eddiken tages panden af varmen. Bland herefter bønner og svampe og vend dem med rødløg, krydderurter, hvidløg og olie samt salt og peber. Tips: Smager også godt kold dagen efter. |
|
Opskriften er vist 11199 gange,
og udskrevet 253 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne