Hjemmelavet burgerdressing

Hjemmelavet burgerdressing, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
DressingRet : Dressing - Diverse dressinger

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Celine Eriksen

Indsendt :      Red :
Hjemmelavet burgerdressing, billede 4 Hjemmelavet burgerdressing, billede 1 Hjemmelavet burgerdressing, billede 2 Hjemmelavet burgerdressing, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 dl. Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Tomatketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 tsk. Paprika, edelsuss
1 knsp. Cayennepeber
Evt. Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
Opskrift:
Cremefraiche eller fromage frais og ketchup blandes. Smages til med krydderier. Hvidløg og cayennepeber kan udelades.

Tips:

Dressingen kan godt se lidt grynet ud, hvis man bruger fromagefrais - men modsat bliver den mindre fed. Dressingen er også rigtig godt at vende i pastasalat!





karakterer:
Opskriften er vist 169444 gange,
og udskrevet 1648 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (54 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 1929 (459 kcal)
KJ pr. Pers. 964 (229 kcal)
Vægt ialt 270 gram
Vægt pr. Pers. 135 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 714 KJ (170 kcal)
Protein 2.9 gram
Fedt 14.4 gram
Kulhydrat 8.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-05-10 18:59:28
Og hvis der kommer lidt chili sauce i også 😊

  -   2015-04-16 10:46:13
jeg har lavet opskriften med mine børn og den mindste på 4 skreg mig i hovedet om at lave mere

  -   2011-11-05 17:28:09
Denne minder næsten lidt om Holiday dip fra KiMS og kan derfor sagtens bruges som dip til chips eller gullerødsstænger - super god dressing!

  -   2009-11-05 19:03:15
Hvis du kommer et par spks. sukker i, og evt. en lille smule chili, så er der næsten dømt thousand island dressing :-)