Morgenboller rørt ud med ske
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Helle Indsendt : Red : |
|
|
Man skal på intet tidspunkt have fingrene i dejen!
Om aftenen: Udrør gæren i det lune vand De øvrige ingredienser bortset fra mel tilsættes Rør melen i lidt ad gangen med en grydeske eller alm. ske. Når dejen er så hård at du ikke har kræfter til at røre rundt mere er dejen færdig. Den skal være forholdsvis blød men ikke så den blævrer sammen når man rører i skålen. Sæt i køleskabet til næste morgen Om morgenen: Form en bolle med 2 teskeer og sæt på en bageplade med bagepapir. Efterhæver ca. 10-15 min. Pensles med mælk og bages ca. 20-25 min. ved 225 grader til de er gyldne. |
|
Opskriften er vist 10779 gange,
og udskrevet 255 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Los carinos - 2009-04-13 01:00:33 Fantastiske boller! Magen til uovertruffen og svælgpirrende krumme skal man altså lede længe efter. Et stort ti-tal herfra. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne