Gulerodsmuffin
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt af : Louise Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret. Imens river du gulerødderne fint. Bland mælk og æg pisk let. Tilsæt rosiner, havregryn, gulerødder. Pisk. Tilsæt så bagepulver, vaniliesukker, og saften fra appelsinen. Tilsæt til sidst smeltet smør og gør dejen jævn med mel så det har en fast konsistens.
Brug en ske og fyld muffin formene 2/3 op. Bag dem i varmlufts ovn 200 grader i ca 12-15 min. (de må endelig ikke få for længe) Tips: Man kan variere opskriften lidt ved at undlade appelsin, eller f.eks komme lidt chokolade stykker i istedet for rosin. |
|
Opskriften er vist 8347 gange,
og udskrevet 218 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-02-17 22:15:05 elendig opskrift, de kan ikke bages færdigt, og hvad med de æg, hvor mange skal der i ??? her - 2011-11-03 16:29:28 jeg ville ogsaa gerne vide hvormange aeg Asbjørn - 2009-07-18 09:24:07 Hvor mange æg? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne