Farsroulade med spinat
Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød Indsendt : |
|
|
Rør det hakkede kød sammen med brødkrumme, hakket løg, sammenpiskede æg og halvdelen af tomatpureen samt bouillon. Krydr med engelsk sauce, sennep, oregano, salt og peber.
Lad farsen hvile. Skyl og nip imens spinaten. Damp den i det vand, der hænger ved sidste skylning. Lad den dryppe godt af og hak den groft. Klem væden godt af. Bred farsen ud på bagepapir 30 x 40 cm. Kom spinaten herpå og rul sammen om fyldet ved hjælp af bagepapiret. Kom rullen i en velsmurt form, kom lidt smeltet smør over og bag ved 180 grader i ca. 1 time. Kom resten af tomatpureen på, når der er 15 min. tilbage af bagetiden. Kogte kartofler eller en kartoffelsalat serveres til. |
|
Opskriften er vist 18113 gange,
og udskrevet 546 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Varup - 2005-01-01 01:01:01 Smager også fint med hakket lammekød |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne