Rønnebær-æblekompot
Hovedingrediens : Bær - Rønnebær Indsendt : |
|
|
Skyl rønnebærrene i koldt vand.
Lad dem dryppe af og rib dem for stilkene.
Lettes med en gaffel.
Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær dem i både.
Kom rønnebær, æbler og vand i en gryde. Lad det koge for svag varme uden låg i 8-10 minutter. Tilsæt sukker og lad frugten koge yderligere 8-10 minutter. Rør ofte i gryden, så kompotten ikke brænder på. Tag gryden fra varmen og skum eventuelt. Hæld kompotten i glas eller krukker og bind straks til med syltepapir eller dobbelt pergamentpapir eller luk med tætsluttende låg. |
|
Opskriften er vist 12831 gange,
og udskrevet 271 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne