Rønnebær-æblegele
Hovedingrediens : Bær - Rønnebær Indsendt : Red : |
|
|
Skyllede rønnebær og vaskede, ituskårne æbler varmes langsomt med vandet under låg og koges, til saften træder ud.
Mosen hænges til afdrypning i saftpose natten over.
Saften måles og bringes i kog. Sukkeret røres langsomt i, mens saften koger. Geleen koges til saftdråberne falder tungt fra skeen. Skummes og tilsættes atamon. Geleen hældes op i atamonskyllede glas der lukkes dagen efter. |
|
Opskriften er vist 22276 gange,
og udskrevet 423 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne