Rønnebær syltetøj med cognac
Hovedingrediens : Bær - Rønnebær Indsendt : Red : |
|
|
Skyl de ribbede rønnebær.
Læg dem i fryseren i et par timer, hvis de ikke bryder dem om så kraftig en smag.
Kog bærrene i vand, til de falder sammen. Tilsæt sukker og den flækkede vanillestang og kog rønnebærrene, til de er klare. Det tager ca. 15 minutter. Fjern vanillen og skum syltetøjet. Rør cognacen i og hæld syltetøjet på glas, der bindes til med det samme. Rønnebærsyltetøj er pragtfuldt til alt vildt, samt f.eks. forloren hare og svinekød. |
|
Opskriften er vist 14078 gange,
og udskrevet 273 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer lillizenia - 2016-08-18 12:12:08 Den er super, skønt at man kan bruge bærrene og ikke kun lave gele. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne