Syltede rønnebær
Hovedingrediens : Bær - Rønnebær Indsendt : Red : |
|
|
Tø rønnebærrene op og kog dem i vandet 10 minutter under låg.
Tilsæt syltesukker.
Kog 2 minutter mere.
Tilsæt cognac og tag gryden fra pladen.
Hæld det op i varme, rengjorte glas og luk dem til.
Opbevar køligt.
Tips: Rønnebærrene bør fryses, inden man koger syltetøj eller saft på dem, så læg dem i fryseren natten over. |
|
Opskriften er vist 18930 gange,
og udskrevet 263 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Bente jespersen - 2016-10-05 15:27:03 Glæder til at sylte mine bær og smage. Har aldrig prøvet det før. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne