Mudcake
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : nielsen20 Indsendt : |
|
|
1. Hak chokoladen fint. Rør smør, 75 g chokolade, sukker og mælk sammen i en gryde til det er ensartet, men det må IKKE koge. Kom blandingen i en stor skål og afkøl det 15-20 min. 2. Rør ægget i. Sigt hvedemelet og kakaopulver i sammen med bagepulver og vaniljesukker. Smør en springform 22 cm i diameter. Læg et udklippet stykke bagepapir i bunden af formen (brug evt. 2, kagen er svær at dele i 2.). 3. Fordel dejen i formen. Bag kagen ved 175 grader i ca. 40 min på den midterste ovnribbe. 4. Hak de 300 g mælkechokolade. Kog piskefløden op i en gryde. Kom chokoladen i og tag gryden fra varmen. Rør til chokoladen er smeltet. Afkøl cremen i køleskabet NATTEN OVER. Pisk cremen igennem med en håndmikser til den bliver lidt luftig. Hvis chokolademassen er meget fast, skal den bare stå ved stuetemperatur til den er mulig at piske. 5. Skær hver kage i 2 dele. Fordel et lag creme mellem kagebundene. Smør til sidst resten af cremen over kagen (eller med chokoladeglasur). Lad gerne kagen trække et par timer. Pynt kagen med høvlet chokolade. Tips: Kan med fordel serveres med frisk frugt/en kop kaffe. (smager rigtig godt med vaniljeis til. |
|
Opskriften er vist 19025 gange,
og udskrevet 272 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (67 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-04-11 18:52:03 2 gange kagen kan være i min runde kageform. med indsats Rikke - 2010-04-30 13:01:35 Super kage. Dog kan den være lidt svær at dele i to, plejer som regel at bage den i to omgange så man slipper for risikoen for at ødelægge den. anonym - 2009-10-08 22:51:48 Virkelig god kage. Pynter den med marshmallow-fondant Laver generelt to gange kagedej og en gang fyld - så bliver kagen højere og lidt "flottere" synes jeg :) momse - 2009-07-03 17:39:32 virkelig god kage. kan anbefales |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne