Strøjsel fra Christiansfeld

Strøjsel fra Christiansfeld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
300 g.margarine
4 æg
50 g.smeltet margarine
275 g.hvedemel
15 g.bagepulver
2 dl.mælk
 
 Strøjsel:
150 g.hvedemel
100 g.smeltet smør
100 g.sukker
1 tsk.vanillesukker
1 tsk.kanel
 
Opskrift:
300 g. margarine og 4 æg røres sammen. Derefter tilføjes 50 g. smeltet margarine, 275 g. mel, 15 g. bagepulver, 2 dl. mælk. Dejen røres godt og bredes ud i en bradepande i godt 2 cm’s tykkelse. Bages i ikke forvarmet ovn ved 175 grader C i ca. ¾ time.

I mellemtiden laves en blanding af 150 g. mel, 100 g. smeltet smør, 100 g. sukker, 1 tsk. vanillesukker og 1 tsk. kanel Det æltes sammen, kagen tages ud, drysses med blandingen og sættes i ovnen igen til overfladen er brunlig.





karakterer:
Opskriften er vist 5542 gange,
og udskrevet 137 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2023-03-31 10:19:05
Der mangler sukker i opskrift