Appelsinsovs 02
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt af : ivonne Indsendt : Red : |
|
|
varm sukker op på en lille pande og tilsæt balsamiske eddike, hvidvin og en ½ pillet appelsin i både. lad det simre i et stykke tid (5 min) tilsæt en smule maizena og fløde. Når sovsen bliver tykker tages den af ilden og holdes varm tilsæt fileerne. Tips: smager af appelsin som ellers er svære at få frem god til vildt og bare som en anderleds sovs |
|
Opskriften er vist 15921 gange,
og udskrevet 291 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne