Punjabi-majsbrød (Makki Ki Roti)
Hovedingrediens : Mel - Majsmel Oprindelsesland : Indien Indsendt : |
|
|
Kom majsmel og salt i en skål og lav en fordybning i midten.
Hæld det kogende vand heri og rør rundt med en træske så det bliver en fast stiv dej.
Del den i 12 kugler og rul hver af dem ud til en pandekage på 3 mm tykkelse.
Steg dem på en jernplade i lidt olie til de er brune på begge sider og pensl dem med lidt smeltet smør. Hold dem varme i ovnen indtil alle brød er bagt og server dem med mere smeltet smør. Der kan laves mange interessante variationer over denne basisopskrift ved at tilsætte den kommen, frisk koriander eller andre krydderier. Der bliver 12 brød af denne portion. Tips: Dette brød, der er let at lave kommer fra punjab. Dejen er lettere at lave i hånden, da den let bliver for sej i en blender. |
|
Opskriften er vist 16403 gange,
og udskrevet 291 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-08-27 15:17:42 måske denne opskrift er havnet i en forkert rubrik. majsmel indeholder 76 g kulhydrater pr 100 g mel. .... risras - 2008-10-03 09:42:50 ikke kulhydratfattig majsmel har et højt kulhydratindhold. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne