Gudernes Suppe
Indsendt af : Hjalte Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm suppen, og smag den til med peber og salt. Bring suppen i kog og tag den fra varmen.
Hæld nu langsomt det sammenpiskede æg gennem spidserne på en gaffel. Hæld strålen hen over suppen, så den fordeles. Giv ægget 10-15 sekunder til at stivne før der røres i suppen. Fordel purløg og sesamolie i de fire suppeskåle, hæld suppen over og server straks. Tips: Hvis man bedre kan lide det, kan sesamolien erstattes af 1. spsk soya sauce |
|
|
Opskriften er vist 5483 gange,
og udskrevet 78 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne