Lises kyllingepostej

Lises kyllingepostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lise

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kogt kylling
100 g.røget bacon i tern
1 æg
1 dl.mælk
3 spsk.hvedemel
0.5 tsk.allehånde
1 tsk.salt
 Meget peber
 Lidtchili
1 lille løg
1 fedhvidløg
100 g.champignoner fra glas uden væde
 
Opskrift:
kom det hele i en foodprocessor og lad maskinen køre til det er blevet en findelt masse.

Smør en folie form med smør/olie og kom postejen deri.

Bages i en ovn ved 200 ° i ca. 50-60 minutter.

Smager skønt på rugbrød med en syltet agurk eller asier/rødbeder.

Tips:

Hvis du vil have en mere fedtfattig postej, kan du bruge vand i stedet for mælken. Grøntsager I stedet for bacon (f.eks. porer) Hvis du gerne vil have baconsmagen, kan du med fordel anvende bacon krydderi.





karakterer:
Opskriften er vist 16479 gange,
og udskrevet 248 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu