Lises kyllingepostej
Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling Indsendt af : Lise Indsendt : Red : |
|
|
kom det hele i en foodprocessor og lad maskinen køre til det er blevet en findelt masse.
Smør en folie form med smør/olie og kom postejen deri. Bages i en ovn ved 200 ° i ca. 50-60 minutter. Smager skønt på rugbrød med en syltet agurk eller asier/rødbeder. Tips: Hvis du vil have en mere fedtfattig postej, kan du bruge vand i stedet for mælken. Grøntsager I stedet for bacon (f.eks. porer) Hvis du gerne vil have baconsmagen, kan du med fordel anvende bacon krydderi. |
|
Opskriften er vist 16479 gange,
og udskrevet 248 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne