Hindbærpure
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog hindbær og sukker i en gryde, til bærerne er kogt godt ud.
Purer bærerne gennem en sigte og smag til med sukker og vaniljesukker. Lad pureen blive kold. |
|
Opskriften er vist 15478 gange,
og udskrevet 208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne