Madbrød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Jesper Indsendt : |
|
|
Opløs gæren i vandet og tilsæt salt. Rør melet i lidt ad gangen. Dejen skal være meget lind. Stil dejen til hævning i ca. 1 time. Slå dejen ned og hæld den i en lille bradepande (ca. 30 x 40 cm), der er beklædt med bagepapir. Stil dejen til hævning i ca 45 min. Mos KNORR Urtehaven med en gaffel og bland den med olien. Pensl brødet med krydderiblandingen, og bag det i en forvarmet ovn ved 225 grader i ca. 20 minutter.
Tilsæt evt. 300-400 gram mere mel og form i stedet 12-14 stk. boller. Lad dem hæve i ca 30 min. Tryk dem flade og pensl dem med krydderiblandingen. Bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 15 minutter. |
|
Opskriften er vist 9241 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Conny - 2011-02-17 23:36:19 1 knorr-boulinterning kan også opløses i vandet sammen med gæren - smager perfekt og tilpas salt.Del dog portionerne og til to brød - udrulles de til fire meget tynde brød og bages ca. 6-8 min. på 200 grader - så bliver de bedst og sprøde Jesper - 2008-08-24 10:43:46 Dette brød er meget velegnet til gryderetter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne