Kage med fersken
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 76849 gange,
og udskrevet 2147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Luna - 2021-06-28 13:55:11 Lækker spongy kage. Jeg brugte Nektariner, med super resultat. PRØV DEN! Mona - 2013-08-22 16:18:13 Har lavet muffins af dejen med friske æbler. (Kan fryses). Lunes i microovnen. Uhm! anonym - 2012-08-27 20:21:28 Kan man fryse denne kage? anonym - 2011-11-28 14:21:13 Den er virkelig super go :) Anja.M - 2009-10-15 13:54:16 Det her bare den bedste kage jeg længe har smagt, og den er ovenikøbet rigtig let og lave. Jeg har både lavet den med syltet fersken og friske æbler, og den er lige god hver gang, har kun fået STOR ros for den. Jeg plejer at severe cremefraise til, smager rigtig godt!! anonym - 2009-07-23 12:53:19 Jeg vil nu komme melet i før frugten. Aase anonym - 2008-08-31 10:08:26 Kan man bruge nye æbler i stedet for ferskner? Det er jo pt. sæson for æbler?? Per - 2008-08-25 23:03:26 Har lavet denne kage med dåseananas, jordbær og hindbær, og jeg tror ikke der er grænser for hvilken frugt der kan puttes i. Dåseferskner kan sikkert også bruges, men så tror jeg der skal holdes lidt sukker tilbage. leth - 2008-08-25 17:18:34 kan man bruge ferskner fra dåse ??? ulla - 2008-08-25 14:36:52 der står 225 g. mel i opskriften. Kan man bruge ferskner fra dåse ?? mette - 2008-08-25 09:07:51 skal der ingen mel i???????? Pia K - 2008-08-25 08:46:51 Man må vel også kunne bruge pærer til denne ret i stedet for fersken..... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne