Skinke stang

Skinke stang, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jeanetthybo

Indsendt :     

Ingredienser:
2 pk.butterdej
1.5 l.creme fraiche
4 spsk.sennep (stærk)
2 pk.skinke i strimler
1 glaschampignon i skiver
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader.

Ruld butterdejen ud på bagepapir. En pakke butterdej på et stygge papir. træk det over på en bageplade.

Bland cremefraiche og sennep og varm det i en gryde. tilsæt skinke og champignon og giv det et kort opkog.

det bliver meget tyndt og ligt svært at håndtere, neb bare rolig resultatet er godt.

kom blandingen ud på butterdejen i en lang stribe på midten og fold enderne op over blandingen og derefter siderne så det bliver lukket helt til. (som en stor forrårsrulle).
del blabdingen i to så der også er til den anden butterdej og gør hele nummeret igen.

pladerne med skinkestangen stilles i ovnen ca 20-30 min eller til stangen er lysebrun. derefter tages den ud og lader vile i 5 min inden servering.



Tips:

rigtig nemt og lækkert også til madpakken dagen efter.





karakterer:
Opskriften er vist 6683 gange,
og udskrevet 112 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu