Kylling på risbund
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt af : Harry Indsendt : Red : |
|
|
Porren skæres i skiver og koges 1 min. i bouillonen. Risen lægges i bunden af et fad. Porrer og bouillon hældes over. Ærter, salt, peber og karry kommes ved og det blandes. Kyllingen deles i 4 og lægges oven på blandingen.
Stilles i ovnen ved 200 gr i ca. 45 min. Serveres med blandet salat Tips: Kan også bruge´løg - rød peber i stedet for porrer og ærter |
|
Opskriften er vist 12490 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne