Kænguru steaks med eksotisk salat og sweet potatoes
Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Kænguro Indsendt : Red : |
|
|
Mariner kænguru steaksene 1 time (gerne længere tid) i køleskabet i en marinade bestående af chiliflager, ingefær, limesaft og olie.
Salat: Skræl ananassen og skær fire tynde skiver som gemmes til pynt. Halver resten af ananassen på langs, fjern stokken og skær den i skiver (ananas fra dåse i egen saft kan anvendes). Halver agurken, fjern kernerne og skær den i skiver. Skræl mangofrugten, skær den fri af stenen og skær kødet i skiver. Bland ananas, agurk, mango og fintsnittede forårsløg. Dressing: Blend kokosmælk, grøn chili (start med ½ chili og kom lidt mere i, hvis du gerne vil have en mere markant chilismag), hvidløg og limesaft godt sammen. Smag til med salt og hæld dressingen over salaten. Drys salaten med cashewnødder og sæt den i køleskab indtil servering. Den bør være kold. Kartoflerne: Steg kartoflerne i olie tilsat chiliflager i ca. 12 minutter. Krydr med salt og peber og drys med friske koriander. Kænguruen: Steg kænguru steaksene 4-5 minutter på hver side ved god varme, evt. på en grillpande. Lad kødet hvile ca. 5 minutter inden servering. Steg de fire tynde skiver ananas på panden, mens kødet hviler. Læg ananasskiverne oven på kødet |
|
Opskriften er vist 28319 gange,
og udskrevet 581 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne