Koteletter i fad med karry og æbler
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt af : Jtr Indsendt : Red : |
|
|
Koteletterne brunes og lægges i et ovnfast fad. Løg og æbler skæres i terninger, brunes i fedtstof, hvorefter karryen blandes i og "brændes af". Resten af ingredienserne tilsættes. Saucen smages til med passende sukker og salt og hældes over koteletterne. Fadet dækkes med et stykke staniol og sættes i forvarmet ovn(200grader) i en halv time.
Tips: Serveres med løse ris og flutes og evt salat. |
|
Opskriften er vist 43297 gange,
og udskrevet 967 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Inge - 2009-08-30 15:19:49 Det smager rigtig godt, jeg lavede det dobbelte til 7 personer og der var rigelig. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne