Grillstegt laks med grønne bønner
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet med skind Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skindet ridses i tern, og laksen lægges på en varm grillpande og grilles til den er næsten hvid, vendes og gives 1-2 minutter på den anden side.
Bønnerne nippes og skylles. Koges møre i letsaltet vand i 4-5 minutter. Vandet hæles fra og bønnerne dryppes tørre. Smørret smeltes i en gryde, og bønnerne vendes heri. Kartoffelbåde: Kartoflerne skrælles, og skæres i kvarte, vendes med olivenolie, græsk krydderi, salt og lidt peber. Lægges i en stor bradepande beklædt med bagepapir, og sættes i en 200 grader C. alm. ovn 45-60 minutter, ryst/vend kartoflerne et par gange undervejs. Pesto: Alle ingredienserne til pestoen blendes, og den smages til med salt. Tips: Bruger du en grillpande i støbejern skal der bruges lidt olie eller smør, kan også grilles på en almindelig pande, igen i lidt smør eller olie. Laks uden skind kan også bruges, så skal den grilles lige længe på begge sider. |
|
Opskriften er vist 28692 gange,
og udskrevet 409 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne