Grillstegt laks med grønne bønner

Grillstegt laks med grønne bønner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet med skind

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Grillstegt laks med grønne bønner, billede 4 Grillstegt laks med grønne bønner, billede 1 Grillstegt laks med grønne bønner, billede 2 Grillstegt laks med grønne bønner, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6-800 g.laksefilet med skind
 salt
 peber
 
 friske grønne bønner
 vand
 salt
 smør
 
 Kartoffelbåde:
1000 g.kartofler
0.5 dl.olivenolie
 salt
 peber
 græsk krydderi eller oregano timian og hvidløg
 
 Pesto:
3 dl.olivenolie
70 g.pinjekerner
70 g.parmesan
 basilikumblade persille eller Rucolasalat
 
Opskrift:
Skindet ridses i tern, og laksen lægges på en varm grillpande og grilles til den er næsten hvid, vendes og gives 1-2 minutter på den anden side.

Bønnerne nippes og skylles. Koges møre i letsaltet vand i 4-5 minutter. Vandet hæles fra og bønnerne dryppes tørre. Smørret smeltes i en gryde, og bønnerne vendes heri.

Kartoffelbåde:
Kartoflerne skrælles, og skæres i kvarte, vendes med olivenolie, græsk krydderi, salt og lidt peber. Lægges i en stor bradepande beklædt med bagepapir, og sættes i en 200 grader C. alm. ovn 45-60 minutter, ryst/vend kartoflerne et par gange undervejs.

Pesto:
Alle ingredienserne til pestoen blendes, og den smages til med salt.

Tips:

Bruger du en grillpande i støbejern skal der bruges lidt olie eller smør, kan også grilles på en almindelig pande, igen i lidt smør eller olie. Laks uden skind kan også bruges, så skal den grilles lige længe på begge sider.





karakterer:
Opskriften er vist 28633 gange,
og udskrevet 406 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu