Rønnebærsirup med sure æbler
Hovedingrediens : Bær - Rønnebær Indsendt : |
|
|
Skyl frugterne.
Skær æblerne i grove stykker og kom dem og rønnebærrene op i en saftkoger eller gryde med 2 dl. vand i bunden.
Kog saften af frugterne.
Pres lidt med bagsiden af en ske, så lidt af den tykke saft kommer med.
Mål saften op og tilsæt pr. dl. saft – 100 g. sukker og 10 g. æbleeddike. Kog siruppen for knaldhård varme i 5 minutter. Skum urenheder bort og foretag sirupsprøven. Tips: Sirupsprøven: Kom en smule af saften i en lille kop eller på en tallerken. Stil den i køleskabet til afkøling og tjek siruppens konsistens. Er den for tynd, må den koge lidt længere. Men er den for tyk, går det nok. |
|
Opskriften er vist 7940 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne