Blommeeddikesirup
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : |
|
|
Udsten blommerne og kom dem i en lille gryde sammen med vanille, vand og sukker.
Bring det i kog, skru ned for varmen og kog i ca. 4 minutter, til blommerne falder sammen.
Lad det køle lidt af og blend dem med eddiken.
Passer eddikesiruppen gennem en fin sigte.
Smag den til, når den er kold, med eddike-sukkerlage og en knsp. Salt, der fremhæver frugtsmagen.
Fortynd evt. med lidt vand, når du bruger af den.
|
|
Opskriften er vist 8171 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne