Hvid labskovs
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kalvekødet skæres i tern 1x1 cm. Læg kød, kartofler, løg og krydderier lagvis i en gryde. Hæld suppen ved og kog for svag varme til kødet er mørt og kartoflerne så udkogte, at de jævner retter uden at være kogt til grød.
Smag til med salt. Hver portion drysses med persille eller purløg og velsignes med en smørklat i midten. |
|
Opskriften er vist 46677 gange,
og udskrevet 894 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne