Attar (sukkersirup)
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker Indsendt : |
|
|
Hæld sukker, vand og citronsaft i en tykbundet gryde, og sæt den i kog. Lad Attaren koge i 10 min. for mellemstærk varme, rør i den af og til og hold øje med at den koger hele tiden. Attar er færdig, når al sukkeret er opløst, og siruppen er klar (gennemsigtig). Tag gryden af ilden, og rør Mazahar og Maward i. Lad den køle af (se p.116). Rør honning i.
|
|
Opskriften er vist 10397 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne