Dumplings
Indsendt af : Topkat Indsendt : |
|
|
Hak champignoner, forårsløg og chili. Lynsteg det hele i en meget varm wook eller pande i ca. 2 minutter. Tilsæt soya. Kog til væsken er fordampet.
Del dejen i 24 stykker. Form dem til boller. Rul dem ud til de har en diameter på ca. 5 cm. Læg 1 tsk. fyld på hver. Klem kanterne sammen og læg dem med åbningen ned af i en dampkoger. Eller i mangel af en sådan evt. i et dørslag eller en si der sættes over en gryde kogende vand. Der lægges låg over sien. Serveres varme med en god soja til. |
|
Opskriften er vist 16260 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Morfred - 2011-12-13 16:09:21 Dressingen er forkert! Lav en dressing med 4 spsk soya, 1 spsk eddike, 1 tsk jordnøddeolie, en dusk hakket purløg og lidt friskkværnet peber per person. Skift evt. majsene ud med 150g rejer – det bliver dine dumplings ihvertfald ikke ringere af... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne