Verdens bedste Ananaskage
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Indsendt af : Junex Indsendt : Red : |
|
|
1. Pisk æggeblommer, ananaslage og sukker godt sammen.
2. Melet sigtes og vendes i æggemassen. 3. Pisk æggehviderne stive, med bagepulver og salt og vend det i massen. 4. Smør springformen godt og drys den med sukker. 5. Dæk bunden af springformen med ananasskiver så de danner et mønster. 6. Hæl dejen i springformen og bag den midt i onven ved 200 c. i 35 min. 7. Når kagen er taget ud af ovnen dryppes den med ananaslage. 8. Kagen vendes ud på et fad, så ananassen vender op. 9. Serveres med flødeskum. 10. Nammanam. |
|
Opskriften er vist 17386 gange,
og udskrevet 293 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Lone - 2009-06-23 20:58:06 Det er bare alletiders kage. Svampet og lækker. Et stykke er ikke nok |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne