Braiseret bov af kalv
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov Indsendt : Red : |
|
|
Kalveboven koges op i koldt vand. Når den koger, hældes vandet fra og kødet skylles i koldt vand.
Sæt kødet over i nyt vand og kog op igen.
Når det koger, skummes der, og salt tilsættes.
Kog kødet med bacon, laurbær, timian og hvidløg til det er næsten mørt.
Det er vigtigt, at kødet er dækket med vand hele tiden.
Imens ordnes alle urterne, løg hakkes, rodfrugter skæres i tern og spinaten skylles. Tilsæt rødvin, linser og alle urterne, og kog ekstra 20 minutter. Anvender du ikke de franske linser fra Puy er det vigtigt, at du sætter dem i blød natten over. Når alt er mørt tilsættes det grofthakkede spinat og retten krydres med salt og peber. Anret urter og linser på et passende fad og læg grove stykker af kødet herpå. Bacon kan også serveres hertil i tynde skiver. |
|
Opskriften er vist 18775 gange,
og udskrevet 294 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Helene - 2009-12-05 15:23:02 Nogen der ved hvorfor man skal koge op to gange? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne