Bløde klejner med kærnemælk og natron uden hjortetakssalt
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smør smuldres i mel og blandes med sukker.
Natron udrøres i kærnemælk og tilsættes sammen med æg.
Dejen udrulles og der skæres klejner. Klejnerne vrides (en del af portionen kan evt lægges i fryseren til senere kogning). Klejnerne koges i palmin til de er lysebrune. De afkølede klejner opbevares i tæt kagedåse |
|
Opskriften er vist 28277 gange,
og udskrevet 658 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2011-12-19 20:14:10 Dejen er nem at arbejde med, og nem at vride til klejner. Giver en klejne som ikke er meget sprød men derimod lidt blød inden i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne