Passionssirup - Passions sirup
Hovedingrediens : Frugt - Passionfrugt Indsendt : |
|
|
Kog en lage af sukker og vand. Flæk frugterne, og tilsæt kerner og frugtkød, når lagen er kogt lidt ind. Lad lagen koge i 5-10 minutter, hvorefter den afkøles.
Hæld siruppen på skoldede flasker skyllet med atamon eller spiritus, luk til med det samme, og stil dem koldt. Hæld passionsfrugtsirup over, kager, frisk frugt, eller spis den til is og pandekager. Hvis du syntes siruppen er for sød, kan du smage den til med saften fra en presset citrusfrugt. |
|
Opskriften er vist 11059 gange,
og udskrevet 110 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Trine - 2012-07-13 23:33:18 Hvor meget sirup kommer der ud af denne opskrift? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne